Beginnerscursus en maand gratis klimmen!

Voor januari staan er weer twee nieuwe beginnerscursussen gepland. Deze cursus voorziet je van alle benodigde skills om zelfstandig met de klimsport aan de slag te kunnen, evenals klimtechnische tips & tricks om je als beginnende klimmer op weg te helpen. Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je het officiële klimvaardigheidsbewijs van de Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging. Bovendien mag je aansluitend een maand lang gratis klimmen bij GRIP klimcentrum (exclusief materiaal) en krijg je 10% korting op je eerste aankoop uit onze winkel!

Ontdek de klimsport en schrijf je nu in!

Maandag 8, 15, 22 en 29 januari 20.00 – 22.00 uur
Donderdag 11, 18, 25 januari en 1 februari 20.00 – 22.00 uur

Lees meer >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *