Beginnerscursus en maand gratis klimmen!

In augustus staan er weer twee nieuwe beginnerscursussen gepland. De beginnerscursus voorziet je van alle benodigde skills om zelfstandig met de klimsport aan de slag te kunnen, evenals klimtechnische tips & tricks om je als beginnende klimmer op weg te helpen. Na het succesvol afronden van de 4 lessen bij het klimcentrum ontvang je het officiële klimvaardigheidsbewijs van de Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging. Bovendien mag je aansluitend een maand lang gratis klimmen bij GRIP klimcentrum (exclusief materiaal) en krijg je 10% korting op je eerste aankoop uit onze winkel! De eerste vrijdag van de maand nadat je de cursus hebt gedaan, wordt er nog een les boulderen bij GRIP Boulderhal. Ook deze les is inbegrepen.

Ontdek de klimsport en schrijf je nu in!

Donderdag 2, 9, 16 en 23 augustus 20.00 – 22.00 uur en vrijdag 7 september 19.00 uur bij GRIP boulderhal (optioneel)
Maandag 6, 13, 20 en 27 augustus 20.00 – 22.00 uur en vrijdag 7 september 19.00 uur bij GRIP boulderhal (optioneel)

Lees meer >

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *