Alle lidmaatschappen gepauzeerd en steun GRIP!

Beste Gripper,
Met onmiddellijke ingang zetten we alle lidmaatschappen op pauze. We zullen ook de vervaldata op strippenkaarten uitstellen. Dit betekent dat je niets betaalt zolang je onze hal niet kunt gebruiken. We hebben echter nogal wat hartverwarmende reacties ontvangen van mensen die ons willen steunen door hun lidmaatschap actief te houden! ❤

Voor al deze GRIP #Ambassadors maken we een exclusief T-shirt als bedankje voor wanneer we onze deuren weer openen. Het ontwerp hiervan blijft nog wel een verrassing! Laat hieronder een reactie achter of mail ons op boulderhal@gripnijmegen.nl als je interesse hebt. Vergeet niet je T-shirt maat te vermelden! Alle donaties worden gebruikt om personeel te betalen en ervoor te zorgen dat GRIP weer kan worden geopend. We zullen morgen ook een e-mail sturen naar al onze leden. Blijf gezond!

Ps. ben je geen lid, maar wil je ons toch steunen (en een T-shirt ontvangen), stuur ons dan een mailtje naar boulderhal@gripnijmegen.nl. ❤