Grip a beer!


Stevige trek na een flinke klimsessie? Zin in een biertje om de geslaagde toppoging te vieren? Of zomaar even langskomen voor een kop koffie? Onze bar en keuken bieden volop keuze!


Eten & drinken

Naast de gebruikelijke dranken en snacks (koffie, thee, frisdrank, sportdrank, chips, candybars, etc.) kun je na afloop van je klimsessie ook kiezen uit een paar lekkere (tap)biertjes of een wijntje. Oh ja, al onze medewerkers hebben een barrista-workshop gevolgd, om je koffie, cappuccino of macchiato net dat beetje extra mee te geven.

Het liefst serveren wij streekproducten, vaak ook nog eens biologisch: eerlijk en heerlijk! De biologische sapjes van Oregional zijn erg lekker! Alsof dat nog niet genoeg is hebben we de razend populaire huisgemaakte Single Pitch Power Koek, een stevige mueslireep die je net weer even die oppepper geeft voor je volgende toppoging. Heb je wat meer trek? We serveren ook een aantal lekkere soepen met biologisch brood, tosti kaas en ham/kaas en panini mozzarella/tomaat/pesto.

Arrangementen:

Naast bovenstaande lekkernijen kunnen we voor groepen vanaf 10 personen een arrangement op maat verzorgen. Denk hierbij aan ontvangst met gebak, een buffet, lunch en dergelijke. Neem hiervoor contact op via office@gripnijmegen.nl.