Grip a beer!


Stevige trek na een flinke klimsessie? Zin in een biertje om de geslaagde toppoging te vieren? Of zomaar even langskomen voor een kop koffie? Onze bar en keuken bieden volop keuze!


Eten & drinken

Naast de gebruikelijke dranken en snacks (koffie, thee, frisdrank, sportdrank, chips, candybars, etc.) kun je na afloop van je klimsessie ook kiezen uit een paar lekkere (tap)biertjes of een wijntje. Daarbij is onze keuken ingericht om kleine maaltijden of lekkere tussendoortjes te serveren. Oh ja, al onze medewerkers hebben een barrista-workshop gevolgd, om je koffie, cappuccino of macchiato net dat beetje extra mee te geven.

Regionaal en biologisch

Het liefst serveren wij streekproducten, vaak ook nog eens biologisch: eerlijk en heerlijk! Wat denk je bijvoorbeeld van de overheerlijke biologische worstenbroodjes van Brood op de Plank, met vlees van slagerij De Groene Weg. De biologische sapjes van Oregional zijn ook erg lekker! Alsof dat nog niet genoeg is hebben we de razend populaire huisgemaakte Single Pitch Power Koek, een stevige mueslireep die je net weer even die oppepper geeft voor je volgende toppoging.

Maaltijden

Kom je van ver of rechtstreeks uit je werk? Of heb je gewoon stevige trek? Dan kun je kiezen uit een aantal heerlijke maaltijden, bijvoorbeeld van de Kleinste Soepfabriek: heerlijke biologische stoofpotjes, Indische ajam tjok tjok of de vegetarische spelt met fijne groene kruiden. Ook serveren we een aantal lekkere soepen met biologisch brood, pizza’s en pannenkoeken.

Arrangementen:

Naast bovenstaande lekkernijen bieden we ook de volgende mogelijkheden aan (uitsluitend indien vooraf gereserveerd):

  • Ontvangst: koffie/ thee en gebak: € 4,50 pp
  • Lunch: belegde broodjes, vers fruit, melk, jus, koffie, thee: € 9,50 pp
  • Tapas (hapjes): diverse lekkernijen voor bij de borrel: € 4,50 pp
  • Buffet: Keuze uit Spaans/ Thais/ Italiaans: € 17,50 pp
  • Kindermenu: Pannenkoeken of broodjes knak en glas drinken: €4,50 pp
  • Let op: Lunch, tapas, buffet kunnen vanaf 10 personen geboekt worden, vegetarisch is mogelijk.

Voor meer informatie en boekingen kun je contact met ons opnemen.