Fysiotherapie!


Heb je blessures? Of specifieke traininsgdoelen? Dan kun je terecht in de boulderhal bij de gespecialiseerde fysiotherapeuten van Ysveld fysio!


Fysiotherapie

Heb je een blessure? Wil je tips of advies over blessurepreventie? Wil je begeleiding met specifieke trainingsdoelen? De fysiotherapeuten van Ysveld fysio hebben specifieke expertise opgebouwd met klimgerelateerde klachten en belasting. Je kunt een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek via de website van Ysveld Fysio. Verder tref je de fysio op woensdagavond tussen 18.00 en 21.30. Als hij niet een behandeling aan het doen is, kun je hem altijd aanspreken voor gratis advies en tips!

De fysiotherapeuten

Fysiotherapeut Martin Ophey (1975) heeft na zijn opleiding fysiotherapie in Nijmegen een wetenschappelijke master paramedische zorg aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gedaan en een opleiding tot ESP-sportfysiotherapeut (www.esp-education.net) in Wenen afgerond. Martin is sinds 2003 aan Ysveld Fysio verbonden en werkt daarnaast als docent voor het ESP-education Network, het NPI en het Nexus opleidingsinstituut voor fysiotherapie www.nexus-physiotherapy.eu Van 2000 tot 2007 heeft hij gewerkt als docent aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Hij is een brede allround klimmer: van rotsklimmen tot alpinisme. De NKBV erkent hem als een fysiotherapeut met specifieke vakkennis op het gebied van klimmen.