Met de groep naar Grip


Op zoek naar een leuk en sportief uitje voor het hele bedrijf of je team? Klimmen is leuk en uitdagende activiteit voor iedereen! En uiteraard goed te koppelen aan teambuildingsactiviteiten als samenwerken en vertrouwen op elkaar.


Klimcentrum

Het klimcentrum is een perfecte locatie voor een groepsactiviteit. Een groepsuitje begint met een korte uitleg door een ervaren instructeur. Daarna gaan we verder in groepjes van drie: een klimmer, een zekeraar en een back-up. De zekeraar is degene die de touwrem van de klimmer bedient. Een goede oefening dus voor vertrouwen op en samenwerken met collega’s dus. Na een eerste klimroute wisselen de rollen binnen het groepje door. Iedereen kan daarbij zijn eigen grenzen aangeven: je hoeft niet helemaal tot boven te klimmen, maar uiteraard mag je uitdaging wel aangaan.

Arrangementen

Bij GRIP kun je niet alleen klimmen. In onze gezellige kantine met bar kan gestart worden met koffie/thee en gebak. Een borrel na afloop kan uiteraard ook, en tapas of een buffet behoren eveneens tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie bij eten en drinken.

Voorwaarden:

  • Reserveren: Het is noodzakelijk om 2 dagen van te voren te reserveren, zodat wij kunnen regelen dat er een instructeur voor u klaar staat. Dit kan via het reserveringsformulier. Last minute reservering? Bel dan even naar het klimcentrum voor de mogelijkheden.
  • Aanrader: Draag sportkleding en -schoenen tijdens het klimmen. In onze kleedkamers kan omgekleed en gedoucht worden.
  • Let op: Voor groepen vanaf 21 personen hanteren we andere tarieven, neem hiervoor contact met ons op (info@gripnijmegen.nl of 024-3443310).
  • Let op: Aantallen deelnemers per groep kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos gewijzigd worden. We brengen daarna (minimaal) het gereserveerde aantal deelnemers in rekening.

Kosten:

  • € 19,50 per persoon (inclusief toegang, instructie en materialen).
  • Huurschoenen (optioneel): €3,50
  • Kinderen (<16 jaar): €14,50

Boulderhal

Groepen volwassenen zijn in de boulderhal van harte welkom! Met je groep krijg je van ons een gratis instructie en kun je eten en drinken van de kaart bestellen. We bieden geen speciale arrangementen. De introductieles is gratis, je betaalt dus alleen voor entree en eventueel huurschoenen. Voor groepen met kinderen tussen de 12 en 18 jaar kunt u bij ons ook terecht. Groepen kinderen onder de 12 jaar kunnen helaas niet terecht in de boulderhal, maar in het klimcentrum kunnen ze wel een onvergetelijke dag beleven!

Voorwaarden:

  • Aanrader: Neem sportkleding mee. Mocht je geen gebruik willen maken van de huurschoenen, zorg dan voor schone (binnen)sportschoenen.
  • Let op: Reserveer van tevoren, dan zorgen wij dat iemand klaar staat om de introductieles te geven.