GRIP weet precies wat er nodig is om jouw kinderfeestje net dat beetje extra avontuurlijk te maken!


Klimcentrum

Veel kinderen zijn dol op klimmen! Ze klimmen altijd al overal in: speeltoestellen, bomen, lantaarnpalen, noem maar op. Wat is er dan gaver dan klimmen in een klimhal? Bij GRIP klimcentrum bieden we daarom klimfeestjes aan! Een klimfeestje begint met een korte uitleg. Tijdens deze les leren de kinderen wat ze moeten weten om veilig te kunnen klimmen en de begeleiders hoe ze moeten controleren of alles goed gaat. Al snel kunnen de eerste kinderen omhoog. In totaal duurt het klimarrangement 1,5 uur.

Het is noodzakelijk om vooraf te reserveren zodat je zeker weet dat er een ruimte is. Dit kan via het reserveringsformulier, minimaal 2 werkdagen van tevoren. Wij zorgen ervoor dat er een instructeur klaar staat. Last minute boeken? Neem even telefonisch contact op!

 • Duur: 1,5 uur
 • Leeftijd: Vanaf 6 jaar
 • Let op: kinderen tot 16 jaar mogen alleen klimmen onder begeleiding van een volwassene, maximaal 4 kinderen per begeleider.
 • Starttijden: De introductielessen kunnen geboekt worden op de hele en halve uren op de volgende momenten. In de vakanties gelden mogelijk andere tijden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
  Op de hele en halve urenmaandag 13:00 – 19:00 uur
  dinsdag 13:00 – 19:00 uur
  woensdag 13:00 – 19:00 uur
  donderdag 17:00 – 19:00 uur
  vrijdag 13:00 – 19:00 uur
  zaterdag 12:00 – 19:00 uur
  zondag 12:00 – 21:00 uur

  Aantallen kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos gewijzigd worden.

 • Kosten: €14,50 per kind. Eventuele huur van klimschoenen is €3,50 extra. Prijs is inclusief een glaasje ranja en een zakje chips voor alle kinderen. Het is niet toegestaan om zelf eten/drinken mee te nemen. Bij GRIP kan er alleen met pin betaald worden. Begeleiders klimmen niet mee.
 • Aanrader: draag tijdens het klimmen sportkleding en -schoenen.
 • Tip: Enthousiastelingen op het feestje? Kijk eens bij onze jeugdclubs!

Boulderhal

Het is niet mogelijk om met een kinderfeestje naar GRIP Boulderhal te komen. Groepen van meer dan 4 kinderen onder de 12 kunnen terecht in het klimcentrum voor een onvergetelijke dag! Kleine groepen kinderen kunnen komen boulderen, op voorwaarde dat er per 2 kinderen minimaal een volwassen begeleider bij is. Voor informatie over boulderlessen voor jeugd, kijk dan bij onze jeugdclubs.

Kosten: voor groepen gelden de reguliere entreeprijzen.