Passie voor klimmen


Klimmen doe je natuurlijk het liefst samen. In deze trainingsgroep ga je aan de slag met mensen die een passie met je delen. Een trainingsschema wordt samengesteld, toegespitst op jouw persoonlijke doelen.


Klimcentrum

Lijkt het je leuk om in een groep enthousiaste en gemotiveerde klimmers te trainen? Wil je beter gaan klimmen? Of lijkt het je gewoon gezellig? Dan zijn onze trainingsgroepen iets voor jou!

Klimmen doe je natuurlijk het liefst samen. Ben je net begonnen of misschien al een tijdje onderweg met klimmen, maar wil je jezelf verder verbeteren? Dan is deze trainingsgroep perfect voor jou! Samen met de trainer stel je een trainingsschema samen toegespitst op jouw persoonlijke doelen.
Er zijn twee trainingsgroepen, op dinsdag en op woensdag. In een wekelijkse les van 1,5 uur krijg je komen techniek en inzicht aan de orde, maar wordt ook getraind op kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Je krijgt genoeg trainingsmateriaal om de rest van je klimweek te vullen en ontmoet uiteraard genoeg gemotiveerde klimmers om deze fantastische sport mee te beoefenen.

Kosten: € 35 per maand
Betaling via automatische incasso.
Tijden: dinsdag van 20.00 tot 21.30 en woensdag van 20.00 tot 21.30
Duur: doorlopend, 1 les per week, 1,5 uur per les

Je bent al gevorderde klimmer, je klimt 6c in de hal en je wilt je klim vaardigheden nog verder aanscherpen? Dan is Top Grip de trainingsgroep voor jou!

Er zijn twee trainingsgroepen (dinsdag en woensdag avond). In een wekelijkse les van 1,5 uur krijg je gericht advies om je techniek te verfijnen, je inzicht te vergroten en je fysiologische kennis te verbreden. Je krijgt genoeg ‘huiswerk’ mee om de rest van de week te vullen.

Kosten: € 35 per maand
Betaling via automatische incasso.
Tijden: dinsdag van 20.00 tot 21.30 en woensdag van 20.00 tot 21.30
Duur: doorlopend, 1 les per week, 1,5 uur per les

Boulderhal

Wekelijks trainen met een groep gemotiveerde boulderaars? Na de zomervakantie start in GRIP Boulderhal een bouldertraining voor volwassenen. Met behulp van opdrachten om je techniek en inzicht te vergroten en oefeningen om je core-stability en explosiviteit te versterken zul je merken dat dat hardere circuit al snel binnen handbereik ligt!

Vind je het leuk om te komen boulderen, maar heb je wat meer input nodig en vind je het leuk om structureel in een groep te trainen? Ben je ouder dan 18 jaar? Geef je dan op voor de trainingsgroep! Je gaat je met verschillende trainingen en technieken bezighouden (bijvoorbeeld opwarmen, krachttraining, lichaamsspanning, balans, techniektraining, etc.).

Deze training vindt elke maandag plaats van 19.00 tot 20.30 uur en donderdag van 19.00 tot 20.30 uur. De training wordt zo snel mogelijk gestart met een minimum aantal aanmeldingen van vijf personen. Je krijgt van ons bericht als de startdatum bekend is.

Doel: toepassen van technieken, tips en trucs in een structurele training met een groep.

Wanneer: elke maandag van 19 tot 20.30 uur of elke donderdag van 19 tot 20.30 uur.

Kosten: 35 euro per maand (1 keer in de week training exclusief entree)

Ben je 18 jaar of ouder en boulder je 6b en harder of klim je 6c en harder? Wil je je verder ontwikkelen op je boulderniveau? Heb je buiten een project of doe je mee in het wedstrijdcircuit? Deze training bestaat uit een structurele wekelijkse training. Je traint in groepsverband en werkt aan de (individuele) doelen die samen met jou zijn opgesteld. Er kunnen verschillende onderwerpen in de trainingen naar voren komen, zoals werken met trainingschema’s, verschillende bouldertechnieken en bijvoorbeeld kracht- en conditietraining. Interesse? Meld je dan nu aan bij de Top Grip!

Deze training vindt elke maandag plaats van 21.00 tot 22.30 uur en donderdag van 21.00 tot 22.30 uur. De training wordt zo snel mogelijk gestart met een minimum aantal aanmeldingen van vijf personen. Je krijgt van ons bericht als de startdatum bekend is.

Doel: het werken aan (individuele) doelen in een structurele training.

Wanneer: elke maandag van 21.00 tot 22.30 uur of elke donderdag van 21.00 tot 22.30 uur

Kosten: 35 euro per maand (1 keer in de week training exclusief entree)

Inschrijven? Dat kan via ons inschrijfformulier!

Op de volwassenentraining zijn deze voorwaarden van toepassing.