Vrij klimmen


Kunt u samen met uw kinderen klimmen? En wanneer kunnen ze zelfstandig klimmen? 


Klimcentrum

Zonder ervaring kun je gewoon bij GRIP klimcentrum terecht. Op de bovenverdieping hebben we vanaf 1 maart 2018 autobelays die ook voor onervaring klimmers eenvoudig en veilig te gebruiken zijn. Meer informatie hierover vind je onder ‘de eerste keer‘.

Ben je minimaal 16 jaar en in het bezit van het klimvaardigheids bewijs kun je zelfstandig komen klimmen bij GRIP Klimcentrum, zowel bij de autobelays als bij de toprope touwen. Er hoeft dan niet gereserveerd te worden.

Boulderhal

Ben je boven de 12? Dan mag je zelfstandig komen boulderen. Hiervoor hoef je niet te reserveren, ook al heb je het nog nooit gedaan.

Kinderen onder de 12 mogen bij GRIP Boulderhal alleen onder begeleiding boulderen. Per begeleider mogen er niet meer dan 2 kinderen komen boulderen. De groep mag in totaal niet groter zijn dan 4 kinderen onder de 12. De begeleider is verantwoordelijk voor de kinderen en moet erop letten dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Een boulderhal is tenslotte geen speeltuin!

Weekendtarief

Op zaterdag en zondag is het mogelijk om samen met uw kinderen te gaan boulderen. Komt u voor 10.30 binnen en gaat u zelf ook boulderen? Dan mogen uw kinderen (onder de 12) naar binnen voor 1 euro!