Vrij klimmen


Kunt u samen met uw kinderen klimmen? En wanneer kunnen ze zelfstandig klimmen? 


Klimcentrum

Als u als ouder kunt zekeren, kunt u altijd bij GRIP Klimcentrum binnen komen lopen met uw kind. Heeft u nog geen ervaring? Dan kunt u een introductieles reserveren. Zo kunt u altijd met uw kinderen gaan klimmen. Wilt u zelf ook klimmen? Dan zult u een andere volwassene mee moeten nemen.

Zelfstandig klimmen

 

Vanaf 16 jaar kun je zelfstandig komen klimmen bij GRIP Klimcentrum. Je kunt dan deelnemen aan een introductieles. Ben je al in het bezit van een klimvaardigheidsbewijs? Dan hoef je niet te reserveren en kun je zo binnen komen lopen.

Boulderhal

Ben je boven de 12? Dan mag je zelfstandig komen boulderen. Hiervoor hoef je niet te reserveren, ook al heb je het nog nooit gedaan.

Kinderen onder de 12 mogen bij GRIP Boulderhal alleen onder begeleiding boulderen. Per begeleider mogen er niet meer dan 2 kinderen komen boulderen. De groep mag in totaal niet groter zijn dan 4 kinderen onder de 12. De begeleider is verantwoordelijk voor de kinderen en moet erop letten dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Een boulderhal is tenslotte geen speeltuin!

Weekendtarief

Op zaterdag en zondag is het mogelijk om samen met uw kinderen te gaan boulderen. Komt u voor 10.30 binnen en gaat u zelf ook boulderen? Dan mogen uw kinderen (onder de 12) naar binnen voor 1 euro!